Voorbereiding seizoen 2014-2015


We hebben het seizoen 2013-2014 weer afgesloten en we zijn nu al weer druk bezig met het nieuwe seizoen. Heeft u kennissen die interesse hebben in een basiscursus ehbo, of wilt u zelf de cursus volgen? Geef je op via de aanmeldpagina op onze website.

We hebben veel evenementen waarbij we met behulp van vrijwilligers onder u posten. Nu is het alweer even geleden dat we hebben gevraagd òf u wilt posten. Het is een goede en leuke oefening om bij te blijven met de theorie. In de praktijk zie je hoe het echt werkt en hoe je zelf reageert in de rol van hulpverlener. Leuk punt erbij is dat u bij dat evenement “gratis” rond loopt.

Het lijkt nog ver weg, toch zijn we nu al op zoek naar vrijwilligers die willen helpen tijdens de najaarsfestiviteiten van Oranje Vereniging Voorhout. Het gaat hierbij om de lampionnenoptocht (11 september 2014), hardeloopwedstrijd (12 september 2014), wielerronde (13 september 2014 – overdag) en de solexrace (13 september 2014 – ’s avonds). Daarnaast hebben we nog vele andere evenementen waarvoor we vrijwilligers zoeken. Kijk voor het actuele evenementenschema en het opgeven op de website,

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.