Vrije Tijd Festival


Zaterdag 6 september van 11.00 uur tot 16.00 uur is het weer tijd voor het Vrije Tijd Festival in park Rusthoff te Sassenheim. Het Vrije Tijd Festival is voor belangstellenden een bron van informatie over de rijke gevarieerdheid van het verenigingsleven in Teylingen en de mogelijkheden die er in Teylingen zijn om als vrijwilliger aan de slag te gaan.

Kom naar het Vrije Tijd Festival

Op het Vrije Tijd Festival heeft een vrijwilligersorganisatie de gelegenheid om zich te presenteren aan het publiek door middel van info bij de marktkramen en door presentaties en demonstraties. Zang, dans, sport, toneel, muziek, dieren, enz u kunt ze allemaal bewonderen.

EHBO Vereniging Voorhout

Op het vrije Tijd Festival zal ook EHBO Voorhout zich presenteren aan de bezoekers. Leden van de EHBO Vereniging staan klaar om u te voorzien van de gewenste informatie en uitleg. Tevens worden de materialen zoals gebruikt door de EHBO aan u getoond. Wilt u graag meer weten over de werkwijze van de EHBO Vereniging Voorhout binnen de gemeente teylingen? Of wil je je aanmelden voor de beginnerscursus maar heb je nog wat vragen? Kom dan gerust langs op zaterdag 6 september in park Rusthoff te Sassenheim.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.