Beginnerscursus


Dit jaar start er weer een beginnerscursus. Er zijn nog plekken beschikbaar. Meld je dus snel hieronder aan. De cursus begint in maart 2024.


EHBO vereniging Voorhout organiseert bii voldoende aanmeldingen elk jaar een beginnerscursus EHBO. De cursus bestaat uit een e-learning voor de EHBO Theorie en 5 les avonden voor de praktijk. De cursus wordt afgerond met een examen. Wanneer u het examen met goed gevolg aflegt bent u gediplomeerd EHBO-er.

Tijdens de cursus worden onder andere reanimatie vaardigheden bijgebracht in combinatie met het gebruik van een AED apparaat.

Dit jaar zullen de lessen voor de beginnerscursus op woensdag avond (19:30-22:00) worden gehouden. Bekijk het cursus schema voor de lesavonden.

De cursus zal op onze vaste oefenlocatie plaatsvinden. Dat is in één van de ruimtes van het Scouting Gebouw. Het scoutinggebouw is gevestigd op de Sportlaan 5 te Voorhout.

De kosten van de beginnerscursus bedragen €229,00 dit zijn de cursuskosten inclusief lesmateriaal en examengeld. Let op: Veel zorgverzekeraars vergoeden (deels) het volgen van een cursus Eerste Hulp Bij Ongevallen. Kijk voor de exacte vergoeding bij uw eigen zorgverzekeraar in de polis. Ook kunt u checken op deze pagina of uw zorgverzekering een vergoeding geeft.

Bij uw aanmelding krijgt u het verzoek om uw aanmelding te bevestigen door € 25,– over te maken naar het bankrekening nummer van de vereniging. Dit bedrag wordt verrekend met het lesgeld. Mocht onverhoopt de cursus niet door gaan dan wordt de € 25,– weer aan u teruggestort.