Beginnerscursus


Ook dit jaar zijn we weer voornemens een beginnerscursus te geven. Doorgang is afhankelijk van genoeg aanmeldingen. Meld je dus snel hieronder aan. De cursus data zullen binnenkort bekend worden. We zijn voornemens september/oktober te starten.


EHBO vereniging Voorhout organiseert bii voldoende aanmeldingen elk jaar een beginnerscursus EHBO. De cursus bestaat uit 10 les avonden wordt afgerond met een examen. Wanneer u het examen met goed gevolg aflegt bent u gediplomeerd EHBO-er.

Tijdens de cursus worden onder andere reanimatie vaardigheden bijgebracht in combinatie met het gebruik van een AED apparaat.

Dit jaar zullen de lessen voor de beginnerscursus op donderdag avond (19:30-22:00) worden gehouden. Bekijk het cursus schema voor de lesavonden.

De cursus zal op onze vaste oefenlocatie plaatsvinden. Dat is in één van de ruimtes van het Scouting Gebouw. Het scoutinggebouw is gevestigd op de Sportlaan 5 te Voorhout.

De kosten van de beginnerscursus bedragen €229,00 dit zijn de cursuskosten inclusief lesmateriaal en examengeld. Let op: Veel zorgverzekeraars vergoeden (deels) het volgen van een cursus Eerste Hulp Bij Ongevallen. Kijk voor de exacte vergoeding bij uw eigen zorgverzekeraar in de polis. Ook kunt u checken op deze pagina of uw zorgverzekering een vergoeding geeft.

Bij uw aanmelding krijgt u het verzoek om uw aanmelding te bevestigen door € 25,– over te maken naar het bankrekening nummer van de vereniging. Dit bedrag wordt verrekend met het lesgeld. Mocht onverhoopt de cursus niet door gaan dan wordt de € 25,– weer aan u teruggestort.