Donateur


EHBO Vereniging Voorhout zet zich al ruim 75 jaar in voor de maatschappij in en om Voorhout. Dit wordt onder andere gedaan door het aanbieden van diverse cursussen Eerste Hulp Bij Ongevallen. Daarnaast zet Ehbo Vereniging Voorhout zich al vele jaren in als ondersteuning bij diverse evenementen, zoals de oranje evenementen in Voorhout. Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen. Hiervoor vertrouwen wij op de inzet van onze ruim 100 leden. Daarnaast hebben wij diverse donateurs die onze vereniging financieel steunen.

Door de bijdragen van de diverse donateurs, kan EHBO Vereniging Voorhout garant staan voor een hoge kwaliteit. Dit uit zich dan ook in uitstekende resultaten bij de examens voor de beginnerscursussen afgelopen jaren. Wilt u ook een bijdrage leveren aan EHBO Vereniging Voorhout en hiermee de inzet van EHBO’ers bij de diverse plaatselijke evenementen ondersteunen? Meld u dan geheel gratis en vrijblijvend aan als donateur van EHBO Vereniging Voorhout. Dit doet u door onderstaand formulier in te vullen. Na uw aanmelding zullen wij u eens per jaar informeren over EHBO Vereniging Voorhout.

Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om geheel vrijblijvend een donatie te storten op de rekening van EHBO Vereniging Voorhout.
NL 45 RABO 0366 0041 07
t.n.v. EHBO Vereniging Voorhout
o.v.v. Donatie

Sponsoring

Bent u, of is uw bedrijf, geïnteresseerd in sponsoring van EHBO Vereniging Voorhout? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op. Wij zullen u hierna benaderen om de invulling van de sponsoring met u te bespreken. Vul hiervoor in het vraag/opmerking veld uw sponsoring idee in.

ANBI

EHBO Vereniging Voorhout is gekenmerkt als een zogeheten ANBI (“Algemeen Nut Beoogende Instelling”). Organisaties voor goede doelen die zijn erkend als ANBI hoeven geen schenkbelasting en erf belasting te betalen. Ook voor donateurs zijn er voordelen: bij de opgave van uw inkomstenbelasting kunt u giftenaftrek krijgen voor giften aan een instelling met ANBI-status. Zo kan een donatie aan EHBO Vereniging Voorhout ook voor u voordelen bieden.