Reanimatie cursus


21…22…23… de secondes tikken voorbij zonder dat iemand er erg in heeft. Toch zijn er gevallen waarin elke seconde telt. In het geval dat iemand een hartstilstand heeft, zijn de eerste 6 minuten het belangrijkst. De overlevingskans van een slachtoffer neemt toe wanneer binnen deze 6 minuten de reanimatie wordt gestart.

Weet jij al hoe je moet handelen indien er gereanimeerd moet worden? EHBO Vereniging Voorhout biedt een reanimatie cursus aan waarbij geleerd wordt hoe je moet reanimeren. Hiernaast wordt het gebruik van een AED behandeld in de lessen. Dit zal gebeuren in 2 cursusavonden van elk 2 uur. Aan het eind van de cursus ontvang je een certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad.

De kosten voor deze cursus bedragen € 55 p.p.. De cursus bestaat uit twee avonden. De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden de kosten van een EHBO cursus. Controleer dit bij je eigen ziektekostenverzekering.

De eerstvolgende cursusdata zijn 6 en 13 december.

Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. Aanmelden kan via onderstaand inschrijfformulier. Na uw aanmelding krijgt u het verzoek om uw aanmelding te bevestigen door € 5,– over te maken naar het bankrekening nummer van de vereniging. Dit bedrag wordt verrekend met het lesgeld. Mocht onverhoopt de cursus niet door gaan dan wordt de € 5,– weer aan u teruggestort.