Beginnerscursus


DE CURSUS GAAT DOOR!!!

EHBO vereniging Voorhout is voornemens komend seizoen weer een beginnerscursus EHBO te organiseren. De cursus bestaat uit 10 les avonden wordt in het voorjaar afgerond met een examen. Wanneer u het examen met goed gevolg aflegt bent u gediplomeerd EHBO-er.

Tijdens de cursus worden onder andere reanimatie vaardigheden bijgebracht in combinatie met het gebruik van een AED apparaat.

Dit jaar zullen de lessen voor de beginnerscursus op donderdag avond (19:30-22:00) worden gehouden. Bekijk het cursus schema voor het seizoen 2018-2019 voor de lesavonden.

De cursus zal op onze vaste oefenlocatie plaatsvinden. Dat is in één van de ruimtes van het Scouting Gebouw. Het scoutinggebouw is gevestigd op de Sportlaan 5 te Voorhout.

De kosten van de beginnerscursus bedragen €199,00 dit zijn de cursuskosten inclusief lesmateriaal en examengeld. Let op: Veel zorgverzekeraars vergoeden (deels) het volgen van een cursus Eerste Hulp Bij Ongevallen. Kijk voor de exacte vergoeding bij uw eigen zorgverzekeraar in de polis. Ook kunt u checken op deze pagina of uw zorgverzekering een vergoeding geeft.

Bij uw aanmelding krijgt u het verzoek om uw aanmelding te bevestigen door € 25,– over te maken naar het bankrekening nummer van de vereniging. Dit bedrag wordt verrekend met het lesgeld. Mocht onverhoopt de cursus niet door gaan dan wordt de € 25,– weer aan u teruggestort.