Beginnerscursus 2016/2017


Ben jij altijd een waaghals geweest? Of wil je gewoon weten hoe je moet handelen als je getuige bent van een ongeluk? Doe dan mee met de beginnerscursus EHBO. Dit jaar zullen we bij genoeg aanmeldingen weer een beginnerscursus EHBO geven. De cursus bestaat uit 12 lessen van 2.5 uur. De lessen worden gegeven op donderdagavond van 19:30 en eindigen om 22:00. Tijdens de les zal er een pauze zijn van 15 minuten waarin je onder het genot van kop koffie of thee elkaar kan leren kennen.

De cursus start op donderdag 17 november. Gedurende de schoolvakanties zullen er geen lessen worden gegeven. De meeste zorgverzekeraars vergoeden het volgen van de EHBO Cursus via het aanvullende pakket. Vraag hiernaar bij je eigen zorgverzekeraar. EHBO Vereniging Voorhout is lid van het oranje kruis. Dit is een verplichting die zorgverzekeraars stellen aan het vergoeden van de cursus.

Wil jij je ook inschrijven voor het volgen van de cursus? Of wil je graag wat meer informatie hierover? Kijk dan op op de beginnerscursus pagina. Hier kan je je tevens aanmelden via het inschrijfformulier.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.