Waarderingsprijs 2018


Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 2 januari 2019 heeft EHBO Vereniging Voorhout uit handen van de burgemeester de waarderingsprijs 2018 in ontvangst mogen nemen.

De burgemeester noemde in haar toespraak de EHBO vereniging de stille kracht in de Teylingse samenleving waar eerste hulp bij ongevallen nodig is. Om die op de juiste wijze te kunnen leveren, moet ze niet alleen bij evenementen paraat zijn, maar ook de kennis up to date houden en blijven oefenen. Dat gebeurt dan ook met grote regelmaat, door veel vrijwilligers. Het college vindt het daarom meer dan terecht dat zij in het zonnetje worden gezet en via deze prijs worden bedankt voor hun inzet in de afgelopen jaren.

Waarderingsprijs
De Waarderingsprijs wordt jaarlijks toegekend aan een bedrijf, instelling of persoon die op bijzondere wijze of door een origineel initiatief Teylingen op de kaart zet. De prijs bestaat uit een beeld van glas waarin een 3D lasergravure is gemaakt. Op het beeldje staat een bollenmand, als uiting van de bollencultuur die Teylingen bindt. Op de mand staan de wapens van de drie dorpen, daarboven zweeft het wapen van Teylingen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.