Laat vrijwilligers niet in de kou staan


Al vele jaren ondersteunt EHBO Vereniging Voorhout verschillende evenementen in en om Voorhout. Dit doen wij door middel van vrijwilligers vanuit onze vereniging. Wij maken het posten voor deze vrijwilligers zo prettig mogelijk. Desondanks merken we dat de weersomstandigheden, zoals kou en regen, altijd lastig zijn om op in te spelen. Vorig jaar zijn we hiervoor dan ook overgegaan tot de aanschaf van enkele speciale EHBO jassen. Deze jassen zijn zeer enthousiast ontvangen door onze vrijwilligers. Om meerdere vrijwilligers hiervan te kunnen voorzien, willen we graag het aantal jassen uitbreiden. Voor de financiering hiervoor doen we dit jaar mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Dit is een actie van de Rabobank waarmee verenigingen en stichtingen via de leden van Rabobank Bollenstreek een financiering kunnen krijgen. Voor elk lid van Rabobank Bollenstreek dat een stem uitbrengt op EHBO Vereniging Voorhout, ontvangen wij €1,-.

Rabobank Clubkas Campagne

De Rabobank Clubkas Campagne is vorig jaar voor het eerste georganiseerd door Rabobank Bollenstreek. Tijdens deze campagne is het voor stichtingen en verenigingen mogelijk om financiering te ontvangen vanuit het zogeheten Coöperatie fonds. De hoogte van de financiering is gebaseerd op het aantal stemmen dat de vereniging krijgt. Leden kunnen hun stem uitbrengen in de periode van 4 t/m 17 oktober 2016. Alle leden van Rabobank Bollenstreek krijgen begin oktober een persoonlijke uitnodiging om te stemmen.

Voor meer informatie kunt u op de website van Rabobank Bollenstreek alle informatie omtrent de Rabobank Clubkas Campagne vinden.

Deelname EHBO Vereniging Voorhout

EHBO Vereniging Voorhout doet dit jaar mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Met de financiële bijdrage van de Rabobank willen wij EHBO jassen aanschaffen die gebruikt kunnen worden door onze vrijwilligers bij diverse evenementen. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan Buttonpop, waarbij we tot in de late uurtjes bezig zijn. Of de kerstmarkt in december. Zo zijn er nog talloze andere evenementen waar deze jassen gebruikt zullen worden om onze vrijwilligers warm te houden gedurende de belangrijke taak die zij uitvoeren.

Ben jij lid en/of ken jij leden van Rabobank Bollenstreek? Roep ze dan nu alvast op om de stemkaart die ze ontvangen niet links te laten liggen of weg te gooien, maar laat ze de stemkaart bewaren tot de stemperiode. Zorg er dan natuurlijk ook voor dat in deze personen in de stemperiode hun stemkaart gebruiken om 1 van de 3 beschikbare stemmen per lid, uit te brengen op EHBO Vereniging Voorhout. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe meer jassen we kunnen aanschaffen.

Help jij mee om onze vrijwilligers niet in de kou te laten staan?

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.