EHBO beginnerscursus start in het najaar, aanmelden kan al


Bij voldoende belangstelling organiseert EHBO vereniging Voorhout weer een beginnerscursus EHBO. De cursus bestaat uit 14 lessen en wordt in het voorjaar afgerond met een examen. Wanneer u het examen met goed gevolg aflegt bent u gediplomeerd EHBO-er.

Tijdens de cursus worden onder andere reanimatie vaardigheden bijgebracht in combinatie met het gebruik van een AED apparaat.

Dit jaar zullen de lessen voor de beginnerscursus op donderdag avond (20:00-22:00) worden gehouden. Het cursus schema voor het seizoen 2014-2015 zal vlak voor de zomervakantie op de site worden gepubliceerd.

De cursus zal op onze vaste oefenlocatie plaastsvinden. Dat is in één van de ruimtes van het Scouting Gebouw. Het scoutinggebouw is gevestigd op de Sportlaan 5 te Voorhout.

De kosten van de beginnerscursus bedragen €199,00 dit zijn de cursuskosten inclusief lesmateriaal en examengeld.

Bij uw aanmelding krijgt u het verzoek om uw aanmelding te bevestigen door € 25,– over te maken naar het bankrekening nummer van de vereniging. Dit bedrag wordt verrekend met het lesgeld. Mocht onverhoopt de cursus niet door gaan dan wordt de € 25,– weer aan u teruggestort.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.