Beginnerscursus


EHBO vereniging Voorhout is voornemens komend seizoen weer een beginnerscursus EHBO te organiseren. De cursus bestaat uit 10 les avonden wordt in het voorjaar afgerond met een examen. Wanneer u het examen met goed gevolg aflegt bent u gediplomeerd EHBO-er.

Tijdens de cursus worden onder andere reanimatie vaardigheden bijgebracht in combinatie met het gebruik van een AED apparaat.

Dit jaar zullen de lessen voor de beginnerscursus op donderdag avond (19:30-22:00) worden gehouden. Bekijk het cursus schema voor het seizoen 2019-2020 voor de lesavonden.

De cursus zal op onze vaste oefenlocatie plaatsvinden. Dat is in één van de ruimtes van het Scouting Gebouw. Het scoutinggebouw is gevestigd op de Sportlaan 5 te Voorhout.

De kosten van de beginnerscursus bedragen €199,00 dit zijn de cursuskosten inclusief lesmateriaal en examengeld. Let op: Veel zorgverzekeraars vergoeden (deels) het volgen van een cursus Eerste Hulp Bij Ongevallen. Kijk voor de exacte vergoeding bij uw eigen zorgverzekeraar in de polis. Ook kunt u checken op deze pagina of uw zorgverzekering een vergoeding geeft.

Bij uw aanmelding krijgt u het verzoek om uw aanmelding te bevestigen door € 25,– over te maken naar het bankrekening nummer van de vereniging. Dit bedrag wordt verrekend met het lesgeld. Mocht onverhoopt de cursus niet door gaan dan wordt de € 25,– weer aan u teruggestort.